Wij zijn bereikbaar op: 0646 762 696 | info@benvbouwmeesters.nl
Diensten | B & V Bouwmeesters

Ook werkzaam in andere bouw gerelateerde disciplines

Boer ontwerp en advies levert in hoofdzaak werkzaamheden op de gebieden: Ontwerp, Bouwkundig tekenwerk, Bouwkundig advies en 3D Visualisaties.

Maar mocht u op zoek zijn naar een partij die u kan ondersteunen op andere gebieden gerelateerd aan de bouw, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien.Ontwerp

Boer ontwerp en advies staat voor een optimaal ontwerp met passie voor architectuur. Met de wensen en inspraak van de klant smeden we het beste plan!

Lees meer

Bouwkundig tekenwerk

Het ontwerp wat uit gezamenlijke interactie is ontstaan, werken we uit tot vergunning aanvraag. Daarnaast kunnen we ook de bestek en werktekeningen voor u verzorgen!

Lees meer

Bouwkundig advies

Heeft u nieuw- of verbouwplannen? Of zijn er mankementen aan uw pand? Wij beoordelen en adviseren op een objectieve wijze en geven u een eerlijk advies!

Lees meer

3D Visualisaties

Heeft u plannen maar kunt u het resultaat nog niet voor u zien? Of wilt u uw plannen verkopen? Wij verzorgen iedere vorm van 2D/3D presentatiemateriaal!

Lees meer
OVERIGE DIENSTEN EN ADVIEZEN
Naast onze 4 primaire expertises kunnen wij u in onderstaande diensten ook ondersteunen

Doordat we binnen Boer ontwerp en advies niet alleen kennis hebben van de bouwsector maar ook van grafisch ontwerp en social media, kunnen wij U gericht adviseren bij bijvoorbeeld het in de markt zetten van projectmatige woningen over ontwikkelingen.


Voor bepaalde panden bent u verplicht om vluchtplannen om te hangen zodat uw werknemers / klanten in geval van een calamiteit veilig het pand kunnen verlaten. Door onze kennis en toegang tot de geldende NEN normen omtrent vluchten kunnen we u voorzien van goede vluchtplannen die voldoen aan de geldende normen.
Het koppelen van ICT en uw bouwplannen kan veel voordelen opleveren. Als woningbouw corporatie kunt U door slimme koppelingen toe te passen met een beheers tool uw rendement aanzienlijk verhogen. Daarnaast is het tevens mogelijk om gebreken van woningen bij uw klanten automatisch door naar het beheer systeem.
Kennis van social media kan uw omzet flink verhogen. Juist door te investeren in slimme tools kunt U aanzienlijk tijd besparen en het rendement van uw bereik vergroten.
Praktijk en theoretische kennis gaan hand in hand samen indien er een goede interactie is tussen de bouwer en de ontwerp. Doordat we open en helder communiceren kunnen we bouwende partijen goed ondersteunen en het plan gezamenlijk naar een hoger eind niveau brengen.
Door onze kennis m.b.t. grafisch ontwerp, beheersen wij veel verschillende tools om uw plan zo sterk mogelijk te presenteren. Hierdoor tillen wij uw plan een level hoger en is voor U het eind resultaat makkelijker voor te stellen of indien U een ontwikkelaar bent, makkelijker te verkopen!
Copyright © B&V Bouwmeesters 2023 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps