Wij zijn bereikbaar op: 0646 762 696 | info@benvbouwmeesters.nl
Nieuwbouw woning realiseren in Emmelhage? Neem contact op met B&V Bouwmeesters

Nieuwbouw woning realiseren in Emmelhage?

Een eigentijdse, energieneutrale of toekomstbestedige woning laten bouwen?  Of een woning in Emmelhage (Emmeloord) aanschaffen? Vaak zijn de mogelijkheden, naast de vele regeltjes, alsnog eindeloos. 

Specialiteiten van B&V Bouwmeesters:

- Is gespecialiseerd in het verzorgen van ontwerpen voor zowel verbouw als nieuwbouw woningen / uitbreidingen / verbouwingen in Emmelhage;
- Zeer bekend met de mogelijkheden en de valkuilen binnen de geldende bestemmingsplannen en overige regelgeving;
- gespecialiseerd in het realisren van projectmatige woningen;
- zeer specifieke kennis m.b.t. duurzaam, energieneutraal, levensloopbestendig en circulair bouwen;
- en uitgebreide kennis m.b.t. bouwkosten zodat er geen plannen worden bedacht welke niet aansluiten    binnen uw budget.

Grip op de bouwkosten:

Door uw plannen vooraf te vertalen in een concept tekening door B&V Bouwmeesters welke in een vrijblijvend overleg met een aannemer getoetst kunnen worden kunnen wij zeer snel bepalen of uw wensen haalbaar / reëel zijn zonder meteen kosten te maken.

Hiermee wordt een helder startpunt gecreëerd zodat u weet meteen weet waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u tijdens dit proces in overleg met onze financieel adviseur bepalen of dit een verstandig stap is m.b.t. uw financiele lasten of dat er gezamenlijk creatief mee wordt gedacht in beter oplossingen welke eventueel kosten besparend kunnen zijn.

Vergunningsvrije mogelijkheden in Emmelhage?

Doordat er voor vergunningsvrije bouwwerken geen vergunning nodig is denkt men vaak dat er ook geen regels gelden. Echter ook bij vergunningsvrij bouwen moet u wel blijven voldoen aan de regels uit het Bouwbesluit 2012 en het burenrecht uit het Burgerlijk Wetboek.
Wij raden u dan ook altijd aan om een vergunningsvrije check uit te laten voeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Er kunnen namelijk gevolgen optreden als u dit niet vooraf controleer, zoals dat er wel een vergunning nodig is of dat het plan niet gerealiseerd mocht worden met alle vervelende gevolgen vandien (in het uiterste geval het slopen van uw bouwwerken).

Beschikbare bouwkavels in Emmelhage

Wilt u graag nieuw bouwen in Emmelhage? Maar kunt u geen locatie vinden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. 
Buiten het feit om dat zij op de hoogte zijn van de standaard beschikbare kavels in Emmelhage weten wij ook exact waar eventueel nog andere kavels vrij komen of hebben wij zelf grondposities waarop verschillende mogelijkheden zijn. Deze locaties zijn vaak niet via de reguliere paden als funda te vinden.


Mocht u advies willen over een van bovengenoemde onderwerpen, of heeft u andere vragen , neem dan contact met ons op via de telefoon of per e-mail.

Copyright © B&V Bouwmeesters 2023 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps