Wij zijn bereikbaar op: 0646 762 696 | info@benvbouwmeesters.nl
Levensloopbestendig wonen | Uw toekomst is ons vertrekpunt | B&V Bouwmeesters

B&V Bouwmeesters is gespecialiseerd in levensloop woningen

Uw woning aanpassen?

Wonen, welzijn, zorg, we krijgen er allemaal mee te maken.
B&V Bouwmeesters is gespecialiseerd in het ontwerpen van levensloopbestendige plattegronden voor uw woning / pand. Met vaak relatief kleine ingrepen (denk aan het verbouwen van de garage tot slaapkamer + badkamer) kunt u zorgeloos heerlijk op uw vertrouwde plek blijven wonen. 

Woning levensloopbestendig aanpassen duur?

Mensen denken vaak dat een levensloopbestendige verbouwing vaak erg hoog op loopt in de kosten. Onze ervaring leert dat midderls creatieve oplossingen er vaak met relatief kleine interne verbouwingen al ontzettend veel mogelijk is. Doordat wij onze creativiteit met bouwtechnische kennis combineren zorgen we er o.a. voor dat kostbare aanpassingen (bijvoorbeeld de installatie) voorkomen kan worden.
Mocht u levensloopbestendige verbouw plannen hebben, neem dan eens vrijblijvend contact op met B&V Bouwmeesters.

Levenslooppestendige inspiratie gezocht?

Bezoek eens ons levensloop pagina met reeds gerealiseerde levensloopbestendige plattegronden.

Levensloopbestendig wonen voor alle leeftijden

Wij merken dat mensen tegenwoordig steeds vroeger bewust bezig zijn met realiseren van toekomst gerichte bouwplannen. Ook jongeren kiezen er massaal voor om bepaalde voorzieningen in hun woning op te nemen waardoor ze voorbereid zijn op de toekomst. Dit zorgt er niet alleen voor dat je met een gerust hart heerlijk op de zelfde fijne plek kunt blijven wonen maar ook voor een waardevast element van de woning. Levensloopbestendige woningen hebben namelijk een hogere waarde dan een traditionele woning waarin geen toekomst gerichte maatregelen zijn opgenomen.

Copyright © B&V Bouwmeesters 2023 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps