Wij zijn bereikbaar op: 0646 762 696 | info@benvbouwmeesters.nl
Riante woningbouw kavels te Giethoorn

Bouwkavels Cornelisgracht - Giethoorn

Onderstaande kavels zijn reeds verkocht en niet meer beschikbaar. Op zoek naar een ander kavel in Giethoorn? Neem dan vrijblijvend contact op.


Omschrijving bouwkavels Cornelisgracht - Giethoorn

Unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren op een kavel van circa 1.200m2! Op loop afstand van het centrum van Giethoorn, maar toch in een zeer rustige omgeving binnen de bebouwde kom.

De bouwkavel is gelegen tegenover de jachthaven aan de Cornelisgracht.

Bekijk hier de locatie via google mapsU bepaalt gezamenlijk met ons, binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan en welstand, helemaal zelf hoe uw woning eruit komt te zien. 

Kosten

De koopsom van de bouwgrond betreft € 145,- per m2 exclusief BTW.

Voor meer informatie over de koop van de kavels of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Omgeving

Giethoorn ligt in een unieke omgeving. Het natuurgebied rond Giethoorn draagt van oudsher de naam: 'de Wieden' en maakt deel uit van het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Samen met het aangrenzende natuurgebied 'de Weerribben' vormt het gebied het nationaal park 'Weerribben-Wieden' wat bestaat uit plassen, rietlanden, moerasbossen, natte weilanden en ander natuurgebied. Giethoorn ligt in een zeer waterrijk gebied met verschillende grote en kleinere meren, waarop veel aan watersport wordt gedaan.

Mogelijke voorbeeld woning

Onderstaand vindt U een mogelijk voorbeeld woning. Vanzelfsprekend zijn er ook andere woningen mogelijk.

Benieuwd naar andere mogelijkheden op deze locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Copyright © B&V Bouwmeesters 2023 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps