3D Visualisaties

Heeft u een bouwplan laten tekenen, maar kunt u niet goed voorstellen hoe het er echt uit komt te zien? Of wilt u als ontwikkelaar nieuwbouwplannen optimaal in de verkoop zetten?

Wij kunnen op gebied van visualisaties het volgende voor u betekenen:

  • 2D tekenwerk opwerken met materialen en objecten zodat u kunt zien hoeveel ruimte u daadwerkelijk overhoudt na inrichting;
  • 2D tekenwerk omzetten naar een 3D model zodat er een ruimtelijke weergave van het plan komt;
  • Een 3D model volledig opwerken tot een fotorealistische weergave (Artist Impression) van datgene dat gerealiseerd wordt. De Artist Impression is niet van werkelijkheid te onderscheiden;
  • 3D modellen openbaar omzetten naar 360° beelden zodat u zelf rond kunt kijken in ruimtes of bijvoorbeeld in de straat. Deze kunnen we ook omzetten naar webpagina’s zodat deze pagina’s voor verkoop doeleinden gebruikt kunnen worden;
  • 3D modellen omzetten naar ruimtes die met een 3D bril ervaren kunnen worden. Kortom u kan zelf letterlijk in de ruimte staan en 3D rondkijken. Hier beleeft u ook de diepte werking in een ruimte.

Mocht u nog andere wensen hebben op het gebied van visualisatie dan vernemen wij het graag, want wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Hoge efficientie vs kwaliteit

Door jaren lang te investeren in onze werkmethodiek en hardware kunnen wij met gepaste trots zeggen dat wij over onderscheidende en zeer geavanceerde systemen beschikken. Dit in combinatie met eigen door ontwikkelde bibliotheken en maatwerk software kunnen wij relatief eenvoudig ten opzichte van onze concullega’s voor u zeer efficient visualisaties realiseren.

Deze visualisaties helpen u als klant enorm om makkelijker keuzes te maken of om bijvoorbeeld uw plan inzichtelijk te maken voor derden.