Proces in 7 fases

Na een interactieve verkenning in een gesprek met de opdrachtgever zetten wij vooraf een Schets Ontwerp. Door eerst een schets ontwerp te realiseren hebben we een document op tafel waarmee de wensen aangescherpt worden en creëren we een basis voor een beter plan voor onze opdrachtgever. Dit doen we overigens altijd door altijd met meerdere varianten te werken om zo ook de voors en tegens gezamenlijk af te wegen en tot een beter plan te komen.
Zodra er een keuze gemaakt is welk schets ontwerp het beste bij de opdrachtgever past en de overige vraagstukken / wensen aangescherpt zijn vertalen wij het plan in een Voorlopig Ontwerp. Door één goed basisplan op te zetten creëren we een tekening waarmee de klant helder te zien krijgt hoe het beoogde eindresultaat er uit zal komen te zien. Indien de klant het lastig vindt om de tekening te lezen dan kunnen we het plan altijd 3D en fotorealistisch verbeelden.
Nadat de Voorlopig Ontwerp fase afgerond is gaan we verder naar de Definitief Ontwerp fase. In deze fase werken we het reeds ontworpen plan uit naar een plan dat realiseerbaar is. Kortom we zoeken alle materialen uit en lossen de bouwkundige knooppunten op. Door een goede detaillering (het oplossen van de knooppunten) kunnen we het plan esthetisch versterken.
Wij merken in de praktijk dat een groot deel van onze klanten het toch lastig vindt om tekeningen te lezen. Juist voor deze klanten bieden wij de mogelijkheid om het plan tussen door te visualiseren. Dit doen wij door middel van fotorealischtische visualisaties. Hierdoor kunt u exact zien hoe het plan er daadwerkelijk uit komt te zien en komt u niet voor verrassingen te staan.
De volgende fase is de omgevingsvergunning fase. In deze fase werken we de tekeningen uit de Definitief Ontwerp fase verder op zodat we aan alle richtlijnen voldoen om te komen tot een zeer vlot vergunningsproces. Onze werkzaamheden voeren we boven gemiddeld compleet uit zodat het vergunning proces niet onnodig vertraagd wordt. Indien de bouwende partij genoeg heeft aan een vergunningstekening en geen behoefte heeft aan werktekeningen, dan overleggen we met de bouwende partij welke gegevens nog wel wenselijk zijn. Hierdoor zorgen we ervoor dat de bouwende partij ook goed uit de voeten kan met de tekening en beperken we de kosten en werkzaamheden voor onze opdrachtgever.
Wilt u uw project laten aanbesteden of is het project dusdanig complex dat een bestek (bouwkundig document waarin alle bouwdelen en afwerkingen gespecificeerd zijn) gewenst is? Dan kunnen wij de bestek tekeningen voor u verzorgen waarbij een zorgvuldig bestek wordt geschreven. Met deze documenten kunt u een aanbestedingsprocedure opstarten en heeft u uiteindelijk een contract stuk met de bouwende partij waarin het hele project beschreven staat. Hiermee voorkomt u onverwachte verrassingen en een hoop extra kosten voor elementen die misschien niet door de bouwende partij gerekend zijn. Op de bestek tekeningen staat meer aanvullende gegevens en is het plan nog verder uitgewerkt zodat elk onderdeel goed in beeld is en niet aan de aandacht ontsnapt bij de bouwende partij.
Indien bouwende partijen niet zelf hun eigen werktekeningen maken dan kunnen wij dit ook voor hen doen. Door goed samen te werken en helder te communiceren over de bouwmethodiek werken we de tekeningen uit conform de werkwijze van de bouwende partij.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetu

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit

Wanim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem