Bouwkundig advies

Bouwplannen? En weet u niet of u dit mag realiseren? Bent u aan het verbouwen en komt u iets tegen waarvan u niet weet of het goed is? Stagnatie tijdens een bouwproces omdat er bepaalde bouwdelen niet goed op zijn plek komen? Twijfelt u aan de kwaliteit van een aangeleverd voorstel? Wilt u iets laten realiseren maar heeft u geen technische omschrijving waar u de partijen mee kunt aansturen? Of bent u eenvoudigweg opzoek naar partijen die werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren?

Op al deze gebieden en meer kan B&V Bouwmeesters B.V. u volledig bedienen. Door de brede kennis die we in huis hebben en een groot netwerk met specialisten in de bouwsector om ons heen, kunnen we altijd middels korte lijnen u voorzien van een eerlijk en gedegen advies.

De adviezen die we uitbrengen zijn altijd eerlijke adviezen en geredeneerd vanuit het belang van onze klant en niet vanuit de overige partijen.

Bestemmingsplannen

Doorgaans wordt er gedacht dat wij alleen advies op bouwkundig vlak geven. Dit is niet het geval. Wij geven namelijk ook advies in procedures, vergunning management en bestemmingsplan wijzigingen. Doordat wij allround zijn kunnen wij met een praktische invalshoek vanuit de uitwerking ook adviseren in het wijzigen van bestemmingsplannen en in samenwerking met onze relaties u alle documenten zoals een Ruimtelijke onderbouwing, quick scan Flora & Fauna, bodemonderzoek etc. uit handen nemen en afstemmen op de uiteindelijke bouwkundige uitwerking van uw droomplan.